Despre

Si nu imi plac multimile alea de fraieri care mereu se inghesuie in autobus, de parca nu mai vine altul. Fraierii aia care privesc orice furtunita, de parca ar fi vreun uragan. Fraierii care mereu cauta sa parcheze la vedere, sa fie siguri ca nu le atinge sau nu le prada nimeni masina. Fraierii carora le e frica sa isi scoata portofelul pe strada, pentru ca au bani in el.

Imi place sa ma uit in oglinda. Asa, dimineata, vreo 3 minute, dupa ce fac un dus de 10 minute. Daca as avea voce si as stii canta, as canta la dus. Ma spal cu sapun normal de corp si sapun cu sulf pentru fata. In rest folosesc cu increde sampon.

Cred in imaginatie, m-am si inscris in biserica imaginatiei, am urmat si niste seminarii acolo, odata o sa devin chiar fiul dumnezeului imaginatiei. Problema e acolo, ca precum in fiecare biserica, trebuie sa cotizezi ca sa devii credincios cu acte in regula.  Dar spuneti si voi, ce biserica iti mai ofera sansa de a deveni fiul lui dumnezeu?

In rest, si eu ca si voi: ma spal pe dinti ocazional, incerc sa mananc de cel putin 3 ori pe zi, incerc sa dorm macar 8 ore pe 24, incerc sa fac multa miscare care sa se citeasca sport. M-am tuns de cateva ori de-a lungul anilor, m-am barberit de cateva ori tot de-a lungul acestor ani. Si in caz ca nu o sa vrea dumnezeul imaginatiei sa ma faca fiul lui prea repede, am sa si continui sa o fac. Am iubit si eu ca si unii din voi, poate mai mult, poate mai putin… am urat si eu cum urati si acuma unii dintre voi si poate mai urasc sau poate ca nu.

Mai demult intelegeam mai putine, acum inteleg cateva si pe viitor, probabil voi intelege mai multe. Ideea e sa nu te ascunzi prea mult de libertate, ca daca o faci, nu o sa mai fi liber. Atata sa fie si sa nu dispara, libertatea, ca in rest, am sa va povestesc eu in cele ce urmeaza, cu multa ura si multa iubire.

Advertisements
 1. #1 by incaunipocrit on January 21, 2011 - 10:42 am

  eu ma spal in fiecare zi pe dinti :-)…

 2. #2 by piticugras on January 23, 2011 - 8:05 pm

  ce prostie. de ce sa speli dintii? dintii se spala singuri cand bei apa. hipsterilor!

 3. #3 by Mihai Bota on February 1, 2011 - 11:55 pm

  cred ca o sa editez constant pagina asta si nu o sa mai stie nimeni despre ce e vorba. 😀

 4. #4 by hapi2233 on February 2, 2011 - 10:08 pm

  Mihai…..ai tu un “spin” impotriva Bisericii, a lui Dumnezeu sau a credintei in general? Sau e pur si simplu, un trend…..?E o curiozitate personala

 5. #5 by Mihai Bota on February 3, 2011 - 7:08 pm

  impotriva bisericii. in ipoteza in care un creator exista, nu consider ca ar trebui sa existe intermediari intre acesta si credinciosi. creatorul e acelasi pentru toti, nu e pentru unii mai multi si pentru altii mai putin.

  si nu, nu e un trend. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: