Anarhie in Paris

Astazi este ziua aceea in care imi pun telefonul la incarcat. Ziua aceea in care stropii de ploaie cad si fac ca asfaltul sa arate mereu udat. Nu e frig si nu e nici cald. E timpul perfect pentru a numara cate picaturi de apa sunt in ocean.

Este ziua aceea frumoasa in care simt ca iubesc. Si ca am incredere in tine. Caii verzi de pereti imi zambesc. Ii privesc si imi jur ca intr-o zi am sa ii calaresc. Ciupercile de padure, ciupercile de padure cresc mereu la umbra si racoare. Am de gand acum sa ma duc acum acolo si sa imi culeg si eu una mare.

Maine seara stiu ca voi fi trist. Ma voi imbata cu tine in vis. Vom bea absinth preparat dupa o reteta originala. Am sa il ascund intr-un pahar. Si tu il vei cauta. Cine il gaseste… il bea.

Iti promit c-am sa te las sa ma denesezi. Poti sa imi pictezi si fata, dar nu am de gand sa te las sa alegi. Va trebui sa imi pictezi modelul scutului faurit de catre Hefaistos lui Tetris sa i-l dea in dar fiului ei, lui Ahile. Vreau ca pe o parte din fata sa am o nunta jucandu-se la lumina lunii. Si cealalta sa imi fie o parte cu un teatru de razboi.

Astazi nu cer o minune. Sa nu se intample nimic, vreau doar pasiune. Stiu reteta perfecta. Tu si cu mine. Luam multa vata de zahar pe bat la pachet. Ne intindem in pat. Si asteptam sa se faca Sfintele Pasti. Asteptam impreuna. Tu si cu mine, acolo, ne tinem de mana.

Stiu. Trezitul din visul meu de primavara… nu ar trebui sa fie atat de greu. Un expresso cu mult lapte, o caramela dizolvata in el si se rezolva. Iti promit ca o sa ma trezesc. Asta pana nu o sa adorm din nou de cu seara. Ca atunci o sa te visez iara’.

, , , ,

 1. #1 by Hapi. River_woman on March 18, 2011 - 7:22 pm

  Chiar scrii frumos, descrii frumos sentimente pe care nu stiu daca le ai cu adevarat acum sau le-ai avut candva
  Vopseste peretii, transpune caii in culoarea roz pal.
  Vata pe bat – chiar poti lua vata pe bat la pachet? Da,probabil asa ca gandurile,ca florile, ca si culorile cu care o sa te deseneze πŸ™‚

 2. #2 by Mihai Bota on March 22, 2011 - 10:45 pm

  sentimentul este doar de frustrare. πŸ™‚ am dat-o in bara cu o tipa foarte misto si abia apoi mi-am dat seama ca de fapt imi place foarte mult de ea. credeam ca… nu am nevoie… πŸ˜€

 1. Anarhie in Paris (via mihaibota) | Ado Feck

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: